Onderwijsstraat 15
3581 Beverlo
T. 011 34 42 27
F. 011 34 87 06
info@westakker.be

Het team voor schooljaar 2016 - 2017

Voorzitter:           Michela Webers
Schatbewaarder:  Frank Kimpen
Secretaris:          Bram Bresseleers

Onze missie

Al vele jaren ondersteunen we als oudercomité de Vrije Basisschool Westakker.   Samen met de directie en de leerkrachten willen we de school van onze kinderen zo goed mogelijk helpen haar opdracht te vervullen. Ook vinden we het belangrijk het contact tussen ouders te bevorderen. We willen als oudercomité ouders de kans geven elkaar beter te leren kennen en samen bouwen aan een goede sfeer, niet alleen binnen de schoolmuren, maar ook erbuiten!   Daarnaast zijn we er om de school organisatorisch te ondersteunen. 

Om al die redenen organiseren we tal van activiteiten doorheen het schooljaar. Zo organiseren we een ontbijtdag, multicultureel vrouwenfeest, eetdag, het schoolfeest en de receptie van de laatstejaars. 

Ook financieel ondersteunen we de school: in samenspraak met de directie en de leerkrachten bekijken we met het oudercomité waarmee we de school extra kunnen helpen, naast de reguliere werkingsmiddelen en subsidies. Zo hebben we de voorbije jaren de nieuwe meubeltjes van de kleuterklassen gefinancierd, digitale schoolborden aangekocht, zorgden we voor de aanleg van de speelplaatsen, etc. 

Activiteiten en realisaties schooljaar 2016-2017

  • Activiteiten

- Ontbijt : zondag 16 oktober 2016
- Multicultureel vrouwenfeest 
- Spaghettiverkoop : februari 2017
- Schoolfeest : zaterdag 13 mei 2017
- Receptie 6de jaars : woensdag 28 juni 2017

  • Realisaties

- Beveiligen speeltoestellen
- Aanschaf educatief klasmateriaal
- Aankoop meubilair klassen en speelplaats
- Aanschaf ICT-materiaal

Nieuwe leden

Wens je eventueel zelf mee te helpen aan het verwezenlijken van al deze ondersteunende evenementen, geef ons dan zeker een seintje. We zijn als oudercomité steeds op zoek naar nieuwe leden en/of helpende handen.
Mail je gegevens naar oudercomite@westakker.be en wij nemen spoedig contact met je op.